Wat voor een dekselse illusie over het succes op persoonlijk en professioneel vlak hield ik er op na!? Redelijk recent kwam ik eindelijk tot besef dat mijn leven niet perfect hoeft te zijn om een diep geluk, veel verbinding en veel humor te ervaren. Ervoor zat er blijkbaar in mij een overtuiging die ik ergens heb opgepikt en opgeslagen in mijn systeem, dat succes betekent dat je in balans bent met al (of toch heel veel) van je vrienden en familie en dat ernaast een leuke flow is op het vlak van werk. Flow als in dat het werk vanzelf binnen stroomt, dat was mijn definitie van succes. Wat ben ik blij dat ik dat nu anders zie en ervaar. Zo zag ik oa een filmpje van een mooie en aantrekkelijke yoga vrouw, die ik eerst met een groot vooroordeel taxeerde alvorens ik het filmpje bekeek. Zij zei dat je dankbaar mag zijn voor je tegenslagen, conflicten, moeilijkheden, … want deze brengen jou iets. En ik kan het alleen maar ten volle beamen, het is inderdaad kijken waar jouw spiegels en groeimogelijkheden zitten. Als ik in een heldere flow ben besef ik dat ik een ziel ben die hier op reis is en komt bijleren, en dat het uiteindelijk ook maar ergens om te lachen is en je het leven ook niet te serieus dient te nemen. En ik weet, dat is ook maar een geloof en alle respect voor ieder zijn geloofsovertuigingen en -opvattingen. Dus ervan uitgaande van mijn geloof, zijn tegenwerpingen, stormen, tegenslagen, conflicten, … in feite een goed en dankbaar gegeven. Woohoo, ik krijg gratis een cursus om bij te leren. Zo bestaat er blijkbaar een boek die ik leerde kennen via mijn geweldige, authenthieke en down to earth collega’s van CuteSolutions ‘Embrace The Suck’. Ik las hem nog niet, doch wat een geweldige titel. Dus bij deze, Embrace the Suck en geniet van de lessen die je mag en kan leren. Veel groei -en bijleerplezier en veel plezier met je perfecte imperfecte zelve!!

Embrace the Suck.jpg