Stel dat je in een wereld leeft waar je je niet meer hoeft te affirmeren. Je hoeft niets meer te posten op social media hoe tof je leven wel is, wat voor een coole, hippe job je hebt, wat voor lekkers en gezond je wel eet, hoe gelukkig je bent, hoe een fantastische kinderen en partner je wel hebt, …

Stel dat je in een wereld leeft waar je je niet meer hoeft te affirmeren. Je hoeft geen huis te kopen omdat dat nu eenmaal hoort, je hoeft geen carrière te maken omdat dat nu eenmaal hoort, je hoeft geen verre reizen te maken omdat dat nu eenmaal hoort, je hoeft geen mode te volgen omdat dat nu eenmaal hoort, je dient niet gezond te eten omdat dat nu eenmaal hoort, …

Stel dat je in een wereld leeft waar je je niet meer hoeft te affirmeren. Stel dat zeg, weet jij dan wat jij zou doen? Zou je nog hetzelfde doen als vandaag? Zou je nog hetzelfde leven hebben als vandaag?

Photo by  Yeshi Kangrang  on  Unsplash