S14bbb.jpg
S14bbb.jpg

Loopbaanbegeleiding


SCROLL DOWN

Loopbaanbegeleiding


Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding
, Hypnotherapie in combinatie met coaching en een Lifefulness Design Coaching traject

In samenwerking met Human Results en de VDAB, bied ik loopbaanbegeleiding aan voor professionals en zelfstandigen in Vlaanderen. Meer en meer werkende mensen stellen zich vragen over de koers van hun loopbaan en zoeken hierin begeleiding. Ik help mensen graag bij de oriëntatie van henzelf op de arbeidsmarkt. Dit kan sterk bijdragen aan het (werk)geluk van de zoekende persoon en zijn omgeving. We brengen samen je sterktes en talenten in kaart, bepalen samen je professionele doelen en werken een realistisch, stapsgewijs en oplossingsgericht coachingtraject uit om die doelen te bereiken. Ik help je om de stappen te zetten die nodig zijn om beter te functioneren in je job of onderneming.

We werken met andere woorden samen aan wie je bent, wat je kan, in welke context dat je tot je recht komt en wat je wilt

Ik richt mij in de loopbaanbegeleidingen specifiek op:

  • Perfectionisme

  • Jobcrafting

  • Business & Service Design Thinking voor starters of ondernemers

  • ... Natuurlijk is iedereen welkom met een vraag rond zijn loopbaan, passie(s) en talenten

Naast of aanvullend aan loopbaanbegeleiding kan je bij mij terecht voor Hypnotherapie in cobinatie met coaching en Lifefulness Design Coaching.

-> Een traject van 5 sessies met een combinatie van Hypnotherapie en Coaching (Logische Niveaus, Gewoonteverandering en NLP Tony Robbins)

-> Een 6 maanden traject van 20u genaamd Lifefulness Design Coaching waarbij 8u loopbaanbegeleiding, een uitgebreid Lumina Spark persoonlijkheidsprofiel, Talentenspel, Hypnotherapie, Business Design Thinking en andere coachingtools deel van uitmaken. Allemaal met als doel meer Happy, Healthy & Wealthy in het leven staan.