Portret Maarten -27 - gelukkige klanten.jpg
Portret Maarten -27 - gelukkige klanten.jpg

Gelukkige klanten


SCROLL DOWN

Gelukkige klanten


if you want to change the outside, change the inside

Lees hier enkele getuigenissen van personen en organisaties die kozen voor transformatie met Enthusiasm.

 

Anneleen Van Looy

Stafmedewerker communicatie GZA ziekenhuizen Antwerpen

"Een zware burn-out was voor mij het moment om terug te grijpen naar mijn roots. Maarten hielp me op een praktijkgerichte, persoonlijk, efficiënte en ontzettend positieve en enthousiasmerende manier mijn professionele ik terug te vinden. En dat was exact wat ik nodig had"

Dominique Joly

Head of strategy and marketing Mundipharma

"Eye-opening"
(met Lumina Learning)

Chris Cornelissen

Zaakvoeder Fitopia, fitness- en wellnesscentrum te Edegem

"De personeelsbevraging door Maarten bracht enkele onderliggende uitdagingen naar boven.... het helder in kaart brengen hiervan... maakte het mogelijk deze in groep te bespreken en per afdeling aan te pakken.... waardoor onze organisatie er sterker uit kwam...."

 

Heidi Lens

Klantenbeheer bij de Cronos groep

"Het was een verrassende kennismaking met mijn eigen ik. Dankzij jouw inzicht in mijn eigen vooroordelen over mezelf, werden deze doeltreffend in vraag gesteld en waar nodig netjes weerlegd waardoor mijn pure ik naar boven kwam. "

"Het is jouw passie voor menselijke karaktereigenschappen, die maakt dat je mensen kan aanmoedigen om zichzelf liever te zien zoals een goede stylist dit doet met je figuur. "

Pieter van Reeth

JCI Lier, vzw Ons Steentje, loopfietsen Strider,  kinderdagverblijf 't Kabouterhuisje

"Dat wat Maarten uniek maakt is zijn uitstraling, vooraan in de zaal staat hij dan; “éen brok geluk”. Bij het volgen van zijn training raak je geïnspireerd en gemotiveerd om je uitdagingen aan te gaan en de job te zoeken waar ook jij gelukkig kan zijn. Tot slot leef je slechts 1 keer en dat durven we al eens te vergeten"

Arne Van Damme

Growth Strategist bij Intuo

Maarten zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Hij heeft de capaciteit om (een groep) mensen heel goed aan te voelen en al luisterend op zoek te gaan naar oplossingen.