2. Wat ik doe - M10.jpg
Portret Maarten -3 - hoe ik organisaties help.jpg
Work.jpg
2. Wat ik doe - M10.jpg

Wat ik doe


SCROLL DOWN

Wat ik doe


Met goesting aan't werk!

Enthusiasm helpt mensen en organisaties transformeren naar betekenis -en impactvol werk. Samen gaan we voor gelukkige, verbonden, performante, innovatieve mensen en organisaties in flow.

 

Authenticiteit + Purpose + Talenten + Fun + Focus
 

is de ‘magische’ universele code die ik toepas in al wat ik doe

Authentieke mensen leven met wat er op dat moment is, zonder masker. De mens is immers een perfect imperfect wezen. We voelen ons vollediger als we onze authenticiteit beleven. We evolueren voortdurend en blijven ons van vele dingen onbewust. Hoe meer we tot bewustzijn komen, hoe meer we richting kunnen geven aan ons gedrag.

Purpose of bestemming is datgene wat je leven betekenisvol maakt, voor jezelf en je omgeving. Je kan het beschouwen als een persoonlijke zingeving of een hoger doel. Je bewust zijn van je bestemming zorgt ervoor dat je zelf, als team of als organisatie weet waarom je doet wat je doet. Purpose hebben is een belangrijk onderdeel van een gelukkig en kwaliteitsvol leven.

Wanneer je jezelf en je purpose goed kent, kan je beter inspelen op je dichte of verder verwijderde omgeving. Dan creëer je ruimte voor groei. Mensen, teams en bedrijven die doordrongen zijn van hun bestaansreden, groeien duurzaam en mogelijks ook exponentieel.

 
 

missie

Het maakt me gelukkig wanneer ik de levenskwaliteit van mensen kan verbeteren en er door mijn interventie een steen(tje) in de rivier van het leven van de klant wordt verlegd. Ik vind het geweldig om het geluksniveau van mensen te helpen verhogen door hen van binnenuit te doen transformeren en versterken. Ernaast houd ik ervan om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar, en de zelfsturing van éénieder te verhogen.

Het is mijn missie om de levenskwaliteit van miljoenen mensen te helpen verbeteren.

visie

Mensen worden gelukkig door vanuit hun authenticiteit en purpose, hun talenten en passies te ontwikkelen en in de wereld te zetten. Wanneer mensen en organisaties gelukkig zijn, hebben ze een positief effect op hun directe en verder verwijderde omgeving. Gelukkige mensen en organisaties zorgen voor innovatieve ideeën en uitingen in gedrag. Dit zorgt op zich voor een duurzame en gelukkige wereld met meer balans.

Portret Maarten -3 - hoe ik organisaties help.jpg

Hoe ik organisaties help


Hoe ik organisaties help


Dynamiek, diepgang, humor, creativiteit, wetenschappelijke kennis/achtergrond, intuïtie, integratieve benadering, positieve psychologie en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor mijn aanpak, samen met mijn natuurlijk enthousiasme. Deze combo maakt dat mensen zich zeer snel op hun gemak voelen bij mij en er hierdoor ruimte komt voor een intens groei -en verbindend proces.

Coaching

‘A coach is someone who helps people grow’

Ik bied persoonlijke coaching, loopbaan-, team- en leadership coaching aan. Door je te laten coachen sta je stil bij je gedrag, je drijfveren, je waarden, je venster op wereld,… Coaching is een kwestie van de juiste vragen stellen en een spiegel voor te houden. Coaching helpt het potentieel, dat in de mens of groep aanwezig is, tot uiting te komen en te versterken.

Ik vergelijk het leven graag met een schip. Wens jij zelf de kapitein te zijn van je schip en je eigen koers te bepalen? Of wil je jezelf laten meevoeren met de stroom? Natuurlijk is het leven een combinatie van de twee, maar gericht in het leven staan met de gewenste doelen voor ogen helpt je richting een gelukkig en succesvol leven.

Co-Creatie Adviesverlening

Als eeuwige student geef ik graag mijn kennis en wijsheid door aan mijn klanten. Niet op een klassieke ‘consulting’ manier, wel door samen te kijken naar wat er is en welke mogelijkheden er zijn om samen te werken. Ik beschouw mezelf als een facilitator en inspirator die een hefboomeffect genereert. Ik ga steeds integratief, holistisch te werk met mensen en organisaties. Ik specialiseerde me in HR People Analytics, persoonlijkheidspsychometrie en -dynamieken, coaching, training en innovatief organisatieontwerp (zelfsturing, vlakke en agile organisatie).

De focus ligt hierbij op het verhogen van performantie en welzijn, m.a.w. het verhogen van het enthousiasme en betrokkenheid in een team of organisatie, waar éénieder zijn talenten kan leven en ontplooien, zijn rol duidelijk is, om als team of organisatie meer dan bovengemiddelde resultaten neer te zetten.

 

Wie professioneel wil groeien, kan daarom best sterk investeren in zijn persoonlijke groei.

 

Training

Mijn trainingen hebben de vorm van interactieve workshops en entertrainings. Leren doe je immers als volwassene het best door zelf te ervaren. Fun, humor en diepgang gaan bij mij hand in hand en zijn een uitstekende catalysator voor creativiteit en verbinding.

De workshops leiden tot:

 • Een hechter team
 • Op elkaar afgestemde teamrollen
 • Gedefinieerde waarden
 • Missie -en visie bepaling
 • Ontdekte en ontwikkelde talenten
 • Persoonlijkheden in lijn met de missie, visie en strategie
 • Verbeterde communicatie
 • Duidelijke missie en visie
 • Een (hernieuwd) organisatie-ontwerp
 • Geoptimaliseerde werkprocessen
 • Enzovoort

toekomstdroom

Eén van onze toekomstdromen is om via organisatie -en business design thinking justitie mee heruitvinden, andere diensten kunnen aanbieden, efficiënter maken, mee vorm geven aan een modern en humaan strafrechtsbeleid,…

lezingen

Je kan me boeken om lezingen of inspiratiesessies te komen geven rond zingeving, talenten, passies, zelfsturing en motivatie.

focusklanten

 • Start-ups
 • Groeibedrijven of KMO’s tem 100 medewerkers
 • Overheid
 • Scholen
 • Horeca
 • Advocatuur
Work.jpg

Samenwerkingen


Samenwerkingen


 
Logo Human Results Career Coaching.PNG

Human Results Career Coaching

Voor onze diensten als loopbaanbegeleider, wens ik tevens door te verwijzen naar het onderdeel 'Hoe ik jou help'. Ik ga met mensen zeer resultaats- en oplossingsgericht te werk. Ik help hen hun talenten te ontdekken en hun eigenwaarde te verhogen zodat ze met een heldere blik de juiste keuzes kunnen maken.

 
Logo CuteSolutions.png

CUTESolutions

Sinds april 2017 heb ik het genoegen om als freelance trainer te werken voor CUTESolutions, wat staat voor Cutting Edge Solutions. CUTESolutions oftewel The Habit Company focust zich op het veranderen van gewoontes.  Ik neem hierbij graag hun tagline over:

"Small daily habits are the key for being happy, agile and productive at work" -

"We deliver training programs that result in sustainable habits"

 

2belinked

Enthusiasm maakt deel uit van het netwerk van 2BeLinked, een eco-systeem van professionals met expertise op het vlak van organisatiedesign en nieuwe business modellen.