7. Story telling - M3b.jpg
6. Expertise - S7.jpg
7. Story telling - M3b.jpg

Expertise


SCROLL DOWN

Expertise


Door ervaringen uit mijn familiegeschiedenis en gevoel voor sociale rechtvaardigheid, studeerde ik criminologie. Na deze studie werkte ik 10 jaar als justitie-assistent met mensen met een alternatieve gerechtelijke maatregel (geen geldboete of gevangenisstraf). Dit kon een probatiemaatregel zijn, een autonome werkstraf, vrijheid onder voorwaarden, voorwaardelijke invrijheidstelling of elektronisch toezicht. Daar deed ik veel ervaring op in mensgericht werk. Het was een job met een sterk interdisciplinair, adviserend, controlerend en bemiddelend karakter. We kregen er opleidingen rond communicatie, weerstand en systeemtheorie. Ik volgde zelf nog een opleiding tot psycho-energetische coach bij Thimotheus, waarbij je volop gebruik maakt van je 5 zintuigen tijdens de coaching en leert gebruik maken van het voelen en je intuïtie als ondersteuning van je zintuigen.

Naast mijn loopbaan bij justitie had ik van jongs af een extra loopbaan in de horeca waar ik werkte als kelner of zaalverantwoordelijke. Dit zorgde in mijn leven voor een goede balans met mijn job bij justitie. Zodoende deed ik ervaring met commercieel werk op en als leidinggevende. De liefde en passie voor de horeca is er nog steeds. Daarom dat ik ook nog graag tijd vrij maak om deze passie te beleven. 

Presentatieopdrachten op events behoren tevens tot mijn expertise. Dit doe ik met veel enthousiasme, passie, professionalisme en fun gehalte. 

 

Always remember to fall asleep with a dream and to wake up with a purpose

 

Tijdens een lange reis naar Indië in 2012 ontstond mijn eerste ondernemingsproject (invoer van Pashmina's en kunstartikelen). Daar kreeg ik de smaak volledig te pakken om zelfstandig te worden, tevens mede door mijn familielijn langs moeders kant. Eerst in een heel andere sector en functie dan voorheen, namelijk als sales en business development in hernieuwbare energie. Ik werkte in deze sector met veel passie omdat de onderliggende driver in mijn ondernemen duurzaamheid is. De volatiliteit in deze sector deden mij echter besluiten om andere oorden te gaan opzoeken en zo kwam ik terug bij mijn grootste passie, de mens en diens ontwikkeling.

Sinds begin 2015 werk ik als coach, trainer en innovatief organisatie adviseur. Het fijne aan deze diensten is dat je mensen, teams en organisaties helpt groeien en tegelijk zelf verder persoonlijk en professioneel groeit. Zo deed ik al opdrachten in KMO's als coach en innovatief organisatieadviseur, gaf verschillende trainingen in kleine en grote ondernemingen, werkte in een HR tech start up om een partnernetwerk uit te bouwen en business development te doen, deed vele loopbaanbegeleidingen, ... I love what I do!!

 

 

 
6. Expertise - S7.jpg

Story telling


Story telling


Van jongs af aan stelde ik me veel vragen. ‘Waarom?’ Waarom ga ik naar school? Waarom krijg ik die en die vakken? Waarom is dit zo georganiseerd? Waarom doen we dit allemaal? Eens ik in mijn puberteit kwam, begonnen de grote levensvragen te komen. De grote Why van het bestaan. Er ontstond een persoonlijke zoektocht naar een geluksformule. Ik zocht dit in materiële zaken, in status, in verre en lange reizen, in feestgedruis,… Op het einde van één van die lange en verre reizen, werd me duidelijk dat je als mens een hoger doel nodig hebt om voor te leven. Wanneer je dit vindt en je hier naartoe werkt, maakt dit je gelukkig. Het geeft veel zin aan je leven. Het gaat er volgens mij om dat je de Why van je eigen leven ontdekt, je talenten en passies omzet in competenties en hier volledig voor gaat.